Menu

Social
EȘEC PE LINIE

Buzoianul Ovidiu Ionescu, vicecampion european în 2018, nu a putut să ajute naționala României de tenis de masă în partida disputată vineri seară, în fața naționalei Belgiei. Elevii lui Andrei Filimon au pierdut cu scorul de 1-3, singura victorie din dreptul gazdelor fiind reușită de Hunor Szocs România a terminat ultima în grupa de calificare pentru Europenele din 2018 și are emoții pentru calificarea la turneul final.

Echipa masculină de tenis de masă a României a fost învinsă de formaţia Belgiei cu scorul de 3-1, vineri, în incinta Televiziunii Române, în ultimul său meci din Grupa 1 a preliminariilor Campionatelor Europene din 2019. Tricolorii antrenaţi de Andrei Filimon au obţinut un singur punct, prin Hunor Szocs, victorios cu 3-2, în faţa lui Robin Devos. În celelalte partide, Cristian Pletea a fost întrecut de Florent Lambiet, cu 3-1, şi de Cedric Nuytinck, cu 3-0, iar buzoianul Ovidiu Ionescu a fost şi el învins de Cedric Nuytinck, cu 3-1.

România a pierdut toate cele patru meciuri din grupă, 2-3 şi 0-3 cu Slovenia, 0-3 şi 1-3 cu Belgia, şi va evolua într-un baraj pentru calificarea la Campionatul European. Slovenia şi Belgia s-au calificat direct la competiţia continentală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>