Menu

Administrativ
FĂRĂ PRIME DE SĂRBĂTORI

Nici în acest an Primăria Rm. Sărat nu va acorda salariaților instituției niciun fel de prime de sărbători. Autoritățile spun că apreciază muncă celor care lucrează în cadrul primăriei, dar și în instituțiile subordonate, însă bugetul, destul de mic, nu le permite să le ofere prime acestora.

Meritele lor vor fi răsplătite doar cu aprecierile oamenilor în folosul cărora muncesc zi de zi. Responsabilii Primăriei sunt convinși că există și alte forme de recompensă sau recunoaștere a rezultatelor deosebite pe care le obțin unii angajați, în afară de cele materiale.

Nu este primul an în care angajații din Primăria Rm. Sărat și cei din instituțiile subordonate nu primesc prime de sărbători. Motivul principal a fost de fiecare dată bugetul mic, care nu a permis acordarea unor astfel de stimulente. În schimb, în mediul privat, unele firme din Rm Sărat oferă angajaților cadouri sau prime în bani, ca răsplată pentru munca depusă pe parcursul anului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>