Menu

Social
BRAD NATURAL SAU ARTIFICIAL?

Natural sau ecologic, bradul de Crăciun nu trebuie să lipsească din casele românilor. Anul acesta, cei mai căutați au fost, însă, brazii artificiali. Și asta pentru că sunt o investiție pe termen lung, crengile sunt mai bogate și, în același timp, prin alegerea lor, oamenii vor reuși să protejeze pădurile.

Dacă nu v-ați cumpărat un brad de Crăciun, mai aveți timp să o faceți. Atât în magazine, cât și în piețe, comercianții au scos la vânzare o gamă variată de brazi naturali sau artificiali. În acest an, cei mai căutați au fost brazii ecologici, pentru că sunt o investiție pe termen lung, au crengile mai bogate iar alegerea lor înseamnă mulți brazi naturali salvați de la tăiere.

În piețe, comercianții încă așteaptă cumpărători, însă, mulți sunt dezamăgiți de vânzările de brazi naturali, care merg destul de prost, în comparație cu anul trecut. Prețurile brazilor naturali variază în funcție de înălțime. Astfel că, un brad de 1, 50 metri costă 90 de lei, iar unul de 2 metri, cel puțin 200 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>