Menu

Social
POLIȚIȘTI ÎN CIVIL, DE SĂRBĂTORI

Zilnic, aproximativ 200 de poliţişti buzoieni se vor afla în stradă, în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Dacă unii vor acționa în uniformă, alții vor fi în civil, pentru a-i prinde mai ușor în flagrant pe hoții de buzunare care profită de aglomerația din piețe și centre comerciale.

În perioada sărbătorilor de iarnă, efectivele de poliţişti care vor fi în stradă vor fi suplimentate. Alături de poliţiştii în uniformă, vor fi prezente şi efective în civil, ofiţeri și subofițeri de la Investigaţii Criminale şi Investigarea Fraudelor. Ei vor merge în zonele aglomerate și vor acționa pentru evitarea furturilor din buzunare ori de pe rafturile magazinelor.

În forfota cumpărăturilor, traficul rutier în cele două municipii, Buzău și Rm. Sărat, se anunță unul infernal. Polițiștii le recomandă cetățenilor să evite pe cât posibil deplasarea cu mașina în zonele aglomerate. Totodată, oamenii legii vor continua controalele la sediul societăților care comercializează articole pirotehnice, dar și în piețe, acolo unde există indivizi care vând petarde pe sub mână.

Măsurile speciale vor fi menţinute pe toată perioada Sărbătorilor de Iarnă, până pe 3 ianuarie, anul viitor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>