Menu

Social
REVELION LA MALUL MĂRII

Doar câteva ore ne mai despart de petrecerea dintre ani, iar cine s-a hotărât să întâmpine Anul Nou la malul mării, se pare că a făcut o alegere bună.

Hotelierii de pe litoral au pus la bătaie ce au mai bun pentru revelion: meniuri sofisticate, reduceri substanțiale la cazare și seri speciale pentru cei mici. Iar după un așa festin cei care ajung la mare de Anul Nou se pot relaxa în voie la SPA.

Pentru sfârșitul de an, hotelierii de pe Litoral au propus fără nicio ezitare să dăm muntele, pe mare, iar primii turiști au început să vină din weekend. Pe tot litoralul hotelurile rămase deschise și pe timpul iernii au pregătit pachete speciale de revelion. Prețurile încep de la 240 lei pentru un loc la marea petrecere dintre ani și merg până la 2900 lei pentru un sejur complet cu masă, cazare și acces la SPA, răsfățul suprem la malul mării în această perioadă.

Așa arată acum bucătăria unui hotel de 4 stele din stațiunea Mamaia. Șeful bucătar ne dezvăluie un preparat din lunga listă a Revelionului.

Bucătarii se ocupă în această perioadă de pregătirea bucatelor pentru masa de revelion. Va fi un adevărat maraton pentru gurmanzi. Singurul lucru care ar putea să lipsească de anul nou este zăpada. Meterologii anunță temperaturi pozitive pe litoral. Iar dacă o astfel de vreme nu e tocmai bună de săniuș, ei bine pentru o plimbare pe malul mării este perfectă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>