Menu

Social
AGLOMERAȚIE ÎN SALOANE

Petrecerea de Revelion nu înseamnă doar ținute extravagante și accesorii pe măsură, ci și un machiaj ireproșabil și o coafură specială. Asta știu și doamnele și domnișoarele care au luat cu asalt saloanele de înfrumusețare înainte de marele eveniment din această noapte. 

Pentru o noapte specială, o zi de pregătire! După asta se pare că s-au ghidat doamnele și domnișoarele care, încă de dimineață, au călcat pragurile saloanelor de înfrumusețare. Programările s-au făcut chiar și cu câteva luni înainte, semn că noaptea de Revelion nu mai este demult doar o ocazie bună de distracție, ci și una numai bună de a arăta fabulos.

Și nu doar coafura contează în noaptea dintre ani, ci și machiajul, care neapărat trebuie să fie în cele mai noi tendințe. Glitterul se pare că va fi vedeta Revelionului 2019. Lookul îndrăzneț din noaptea de Revelion, va fi lăsat în urmă de simplitatea care va caracteriza anul 2019. Specialiștii spun că naturalețea va fi cuvântul de ordine de la anul.

Anul 2018 a fost un an bun pentru saloanele de înfrumusețare, pentru că româncele au început să prindă gustul unui look impecabil cu fiecare ocazie. Mai mult, prețurile sunt adaptate în funcție de nevoi și frecvența cu care doamnele și domnișoarele ajung pe mâna specialiștilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>