Menu

Social
REVELION ÎN STRADĂ

Peste 10.000 de persoane au participat la un grandios spectacol de Revelion organizat în centrul municipiului Buzău. Cap de afiş a fost trupa Voltaj, care a intrat pe scenă imediat după miezul nopţii, în uralele publicului.

Pe scena amplasată în faţa Palatului Comunal au urcat, la început, îndrăgiti artişti buzoieni. Petrecerea a continuat până la trecerea dintre ani, cu Alessia și Liviu Teodorescu & Band. Cap de afiş a fost formația Voltaj, care a intrat pe scenă după miezul nopţii, în uralele publicului.

O altă atracţie a spectacolului din Piaţa Dacia a fost şi focul de artificii de la miezul nopţii, care a durat aproape zece minute. Cei zece mii de buzoieni au numărat secundele până la intrarea în noul an alături de artiști și autoritățile din Buzău.

Spectacolul s-a încheiat la ora 1, când buzoienii s-au retras acasă sau în restaurante pentru a continua petrecerea până dimineaţă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>