Menu

Social
REMEDII DUPĂ MESELE DE SĂRBĂTORI

După mesele copioase de Sărbători, românii au ieșit în număr mare în piețe, în căutare de noi provizii. De data aceasta însă, nu au mai căutat carne ori preparate de porc, ci fructe și legume.

În fața meselor pline cu bucate alese, puțini au rezistat și nu s-au mai gândit la cumpătare. Oamenii caută acum alimente care să nu pice la fel de greu la stomac, ca cele de sărbători. Fructele și ciorbele acre par să fie cele mai bune remedii pentru detoxifierea organismului. Așa că românii au ieșit din casă cu un singur gând, să cumpere fructe și legume.

Deși legumele și fructele sunt cele mai căutate în această perioadă, comercianții de la tarabe spun că vânzările sunt scăzute, față de anul trecut. Doctorii recomandă oamenilor să consume în această perioadă cât mai multe fructe și legume, pentru refacerea organismului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>