Menu

Social
CĂLDURĂ ÎN SPITAL

Frigul din ultima perioadă nu este resimțit și în saloanele Spitalului Municipal din Rm. Sărat. Conducerea unității medicale a luat toate măsurile pentru ca toate secțiile să beneficieze de temperatura optimă iar pacienții internați, de confort.

Pacienții internați la Spitalul Municipal din Rm Sărat nu suferă din cauza frigului. Încă din toamnă conducerea unități medicale a luat toate măsurile pentru ca bolnavii să nu sufere din cauza gerului. În ciuda afluxului tot mai mare de bolnavi, pacienții beneficiază de cele mai bune condiții, atât din punct de vedere al cazării, cât și din punct de vedere al tratamentelor medicale.

Pacienții internați apreciază eforturile medicilor și asistentelor. Toți sunt mulțumiți de condițiile din spital. Dacă temperaturile vor mai scădea în zilele care urmează, centrala unități medicale va funcționa la cote maxime.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>