Menu

Social
CAPRIOARĂ SALVATĂ DE POMPIERI

Acțiune de salvare inedită a pompierilor suceveni. O căprioară prinsă într-un gard de sârmă , dintr-o grădină, a fost eliberată și dusă apoi în pădure. Cel mai probabil animalul a ieșit din pădure în căutare de hrană.

Sâmbătă pompierii de la Garda de Intervenție Siret au avut parte de o misiune deosebită. Un bărbat din orașul Siret a sunat la 112 și a anunțat că în grădina sa se află o căprioară. Animalul se agățase într-o plasă de gard și se zbătea ca să se elibereze. Echipajul de pompieri ajuns la fața locului au găsit căprioara cu capul prins , ca într-un lat, în gardul de sârmă. Au reușit în cele din urmă să o elibereze și să o “plimbe” apoi cu autospecială , până la pădurea de la marginea orașului, unde i-au dat drumul.

Cel mai probabil căprioara se apropiase de casele oamenilor pentru a căuta hrană, în această perioadă mai grea cauzată de lipsa hranei din cauza zăpezii abundente de pe câmpuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>