Menu

Administrativ
NOI CERERI PENTRU PARCĂRI

Locuitorii din Rm Sărat care vor să beneficieze în continuare de un loc de parcare, de reședință, trebuie să își reînnoiască contractele de închiriere pentru locurile de parcare în perioada 16 ianuarie-31 ianuarie. Taxa pentru folosirea parcării de reședință are aceeași valoare ca anul trecut.

Râmnicenii care au închiriat în anii trecuți un de loc de parcare, de reședință trebuie să-și reînnoiască contractele de închiriere pentru anul 2019, începând cu 16 ianuarie. Proprietarii de mașini pot face acest demers la sediul societății Acvaterm, din incinta Primăriei cel târziu până pe 31 ianuarie. În caz contrar, ei pot rămâne fără locul de parcare din apropierea locuinței.

Persoanele care doresc un loc de staționare trebuie să achite aceeași taxă ca în 2018. Regulamentul de funcționare al parcărilor va fi publicat pe site-ul primăriei, iar râmnicenii pot veni cu propuneri în ceea ce privește unele schimbări.

Deși la Rm. Sărat au fost înființate în ultimii ani peste 2000 de locuri de parcare de reședință încă mai sunt zone, unde numărul cererilor pentru un astfel de loc este mai mare decât numărul de parcări disponibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>