Menu

Social
SERĂ DE CANNABIS ÎN APARTAMENT

Un constănțean și-a făcut în propriul apartament o adevărată seră de cannabis, pe care îl valorifica ulterior pe piața drogurilor. Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Antidrog au reușit să îi strice zilele trecute afacerea ilegală. Cultura a fost distrusă, iar bărbatul reținut.

Cultura impresionantă de cannabis din apartamentul constanteanului a fost descoperită zilele trecute de poliţiştii de la Crimă Organizată. Bărbatul de 47 de ani era suspectat de mai multă vreme că vinde droguri de mare risc, aşa că mascaţii i-au bătut la uşă şi aşa au descoperit de unde provin acestea. În apartamentul său au găsit 27 de plante ajunse la maturitate care cântăreau 5 kg, un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, zeci de muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor.

Bărbatul a fost reţinut inițial 24 de ore, iar ieri a fost propus pentru arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>