Menu

Sport
CANTONAMENT CU ECHIPA MARE

Un nou pas înainte în cariera de fotbalist pentru buzoianul Cristi Dumitru. Tânărul în vârstă de 17 ani a fost luat de tehnicianul Mihai Teja în cantonamentul pe care FCSB îl efectuează în următoarea perioadă, în Spania. Cristian Dumitru a ajuns la Academia FCSB la începutul lui 2018 și face parte din echipa Under 19, care a jucat Finala Cupei României, sezonul trecut.

Transferat în urmă cu un an de la Liceul cu Program Sportiv din Buzău, tânărul fotbalist Cristi Dumitru a evoluat mai mult la echipa secundă a FCSB, în Liga a III-a. Fostul antrenor al vicecampioanei, Nicolae Dică, i-a oferit buzianului şi şansa debutului la formaţia de seniori, pentru care a şi înscris un gol, în noiembrie anul trecut, în înfrângerea suferită de FCSB, scor 1-2, la Călăraşi, în Cupa României. Atacantul buzoian este unul dintre cei șase jucători pe care Mihai Teja i-a ales de la FCSB 2 pentru a face deplasarea în Spania şi are ocazia să evolueze în cele trei amicale pe care vicecampioana le are programate, cu Lucerna, din Elveţia, Shanghai Shenhua (ȘANHAI ȘENHUA) din China, şi Dinamo Kiev, din Ucraina.

Cristian Dumitru a ajuns la Academia FCSB la începutul lui 2018 și face parte din echipa Under 19, care a jucat Finala Cupei României la aceeași categorie de vârstă, în mai 2018.

Sursa: FCSB

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>