Menu

EȘEC ÎN FAȚA LIDERULUI

Fără Dumitru Muși pe bancă, ținut la pat de gripă, handbalistele de la SCM Gloria Buzău nu au reușit să facă faţă liderului Ligii Florilor, SCM Rm. Vâlcea. În ciuda înfrângerii, SCM Gloria se menține pe un onorabil loc 7, la distanţă apreciabilă de locurile retrograbile.

SCM Gloria Buzău, echipă care nu demult o chinuise până în ultima secundă pe CSM București, nu a mai reușit același joc bun și la Rm.Vâlcea. Buzoiencele nu au reușit să facă faţă ritmului impus de gazde decât în prima repriză. La pauză, vâlcencele conduceau cu 13-10 și se părea că Gloria ar putea reveni în cărţi. În partea a doua a meciului, experiența unor jucătoare precum Samara da Silva sau Fraga Fernandez au înclinat balanța partidei de partea gazdelor, buzoiencele contând doar pe aruncările surpriză ale Dzianei Ilyna. La final, gazdele s-au impus cu 29-22. De remarcat lipsa lui Dumitru Muși de pe banca tehnică buzoiană. Tehnicianul nu a putut face deplasarea la Râmnicu Vâlcea, fiind afectat de gripă.

În ciuda înfrângerii de ieri, Buzăul ocupă locul 7 în Liga Florilor, cu 17 puncte, la 11 puncte de prima formație care merge la barajul pentru promovare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>