Menu

 COPIL GĂSIT LÂNGĂ MAMA DECEDATĂ

O fetiță de 3 ani din Năvodari a supraviețuit două zile doar cu apă și biscuiți, după ce mama a suferit un infarct și a murit. Trupul femeii a zăcut în baie, iar în tot acest timp micuța nu a avut habar că mama ei a decedat. Descoperirea a fost făcută de pompierii chemați aseară de vecinii femeii, care au încercat în nenumărate rânduri să ia legătura cu ea, însă fără niciun rezultat. Fetița a fost preluată de asistenții sociali și va rămâne în grija lor, până când tatăl, plecat la muncă în străinătate, se va întoarce acasă. 

Vecinii spun că de două zile nu o mai văzuseră pe femeie, iar în apartament lumina a stat aprinsă în permanență, la fel și televizorul, lucru care i-a pus pe gânduri. Aseară, după ce au bătut de mai multe ori la ușă, oamenii au sunat la 112. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Medicii spun însă că cel mai probabil femeia a suferit un infarct ori un accident cerebral. A fost găsită fără suflare, în baie. În camera alăturată, fetița de doar 3 ani nici nu a bănuit ce se întâmplă. S-a hrănit cu biscuiții lăsați la îndemână de mamă și a băut apă.

O echipă de asistenți sociali de la Direcția Pentru Protecția Copilului a fost chemată la fața locului. Aceștia au preluat copilul, care va rămâne sub supravegherea lor, cel puțin până când tatăl va ajunge acasă. Concubinul femeii este plecat la muncă în Anglia. El se va întoarce acasă, astăzi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>