Menu

ÎNCĂ UN TRANSFER

Dinamo a mai parafat un transfer oficial! Este vorba despre atacantul grec Athanasios Papazoglou. Noul vârf al ”câinilor” va evolua cu numărul 9. Oficialii grupării din ”Ştefan cel Mare” au făcut anunțul oficial pe site-ul clubului.

Atacantul grec Athanasios Papazoglou, în varstă de 30 de ani, s-a înțeles deja cu Dinamo și va semna un contract pe un an și jumătate cu trupa din Ștefan cel Mare. „Vârful” elen are și trei meciuri pentru naționala Greciei, iar ultima echipă din cariera sa este Hapoel Haifa din Israel, pentru care a marcat un singur gol în 12 meciuri, în toate competițiile. Papazoglou a debutat în fotbal la Aris Salonic, iar în 2014 a fost legitimat și la Olympiacos, pentru care n-a evoluat însă deloc în campionat. Jucătorul elen este evaluat la 450.000 de euro. Papazoglou poate debuta pentru Dinamo în ultimul meci al etapei a 22-a din Liga 1, contra celor de la Poli Iași, care se va disputa luni, 4 februarie 2019.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>