Menu

PRIMUL TEST EUROPEAN

Tenismanul Ovidiu Ionescu va participa, în acest weekend, la primul mare test al acestui an. Buzoianul va evolua la Europe Top 16, competiție la care participă crema continentală în materie de tenis de masă. Alături de Ionescu, la competiție participă și două sportive, Bernadette Szocs și Eliza Samara.

Ovidiu Ionescu va participa la unul dintre cele mai puternice turnee de tenis de masă continentale, unde se reunesc cei mai valoroși jucători. Sportivul  din Buzău va lua startul la „Europa Top 16”, competiție care se va desfășura în Montreaux, în Elveția, în zilele de 2 și 3 februarie.

Alături de Ovidiu Ionescu, la această competiție, România are și două reprezentante, în competiția feminină. Bernadette Szocs va încerca să își apere titlul cucerit la ediția trecută, în timp ce Eliza Samara speră la o comportare cât mai bună în cursa către medalii.

Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au fost declarați, la sfârșitul anului, într-o gala care a avut loc la Buzău, cei mai buni tenismeni români în 2018.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>