Menu

LUCRUL CU PUBLICUL, PROTEJAT CU MĂŞTI

Angajații din cadrul instituțiilor din Galați care lucrează direct cu publicul trebuie să poarte măști de protecție. Recomandarea vine în contextul în care ne aflăm în plină epidemie de gripă, iar angajații care vin zilnic în contact direct cu sute de persoane sunt supuși unui grad ridicat de îmbolnăvire.

Gălăţenii care s-au prezentat ieri la ghișeele Direcției de Fiscalitate din cadrul Primăriei municipiului Galați, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă sau chiar la ghișeul de bilete al Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” au remarcat faptul că angajații respectivelor instituții poartă măşti de protecție. Potrivit reprezentanților primăriei măsura a fost luată, în general, în instituțiile și birourile în care se lucrează direct cu publicul, conducătorii acestor servicii recomandându-le angajaților să ia diverse măsuri pentru a se proteja de gripă și, totodată, pentru a-i proteja și pe cei cu care intră în contact.

Totodată, funcționarii au la îndemână și flacoane cu spirt sau alte soluții dezinfectante. De asemenea, angajații care se simt rău sunt sfătuiţi să rămână acasă, pentru a nu contamina colegii de birou sau cetăţenii cu care ar putea interacționa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>