Menu

DECES ÎN ȘANTIER

Incident tragic, vineri după-amiază,  într-un șantier, la ieşirea din orașul Buzău spre Rm. Sărat. Un bărbat de 48 de ani și-a pierdut viața în timp ce lucra la extinderea unui complex comercial. Bărbatul a acuzat dureri puternice în zona toracelui și a murit imediat după sosirea echipajului de la ambulanță. 

Bărbatul de 48 de ani, din județul Vaslui, angajat al unei firmei de construcții din municipiul Onești, județul Bacău, a căzut ca secerat. Potrivit colegilor de muncă, înainte să își piardă cunoștința, victima ar fi acuzat dureri în zona toracelui în timp ce lucra la acoperișul unui nou complex comercial din zona de nord a municipiului Buzău. Deși colegii bărbatului au solicitat ajutor la serviciul de ambulanță, bărbatul a decedat la câteva minute după ce a leșinat. Cel mai probabil, muncitorul a suferit un infarct, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită abia după necropsie. Angajații firmei care lucrează la extinderea mall-ului au făcut tot posibilul ca presa și curioșii să nu vadă mai mai nimic din cercetările desfășurate în șantier.

Inspectorii de muncă și Poliția au deschis deja o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor în care s-a produs decesul bărbatului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>