Menu

VICTORIE PREȚIOASĂ

Victorie prețioasă pe teren propriu obținută de Handbal Club Buzău, duminică, în fața grupării SCM Politehnica Timișoara. Echipa din Buzău a câștigat cu scorul de 25-23 și a luat o importantă gură de oxigen în lupta pentru menținerea în prima ligă de handbal masculin.

Aflată pe loc retrogradabil în Liga Zimbrilor, Handbal Club Buzău e departe de a fi depus armele. Duminică seară, echipa pregătită de Eliodor Voica a învins gruparea care tocmai câștigase în fața campioanei, Dinamo București. Buzoienii au fost conduși la pauză cu un gol, dar au reușit 4 goluri consecutive în debutul reprizei secunde și nu au mai cedat conducerea pe tabelă până la final. Partida Handbal Club Buzău – Politehnica Timișoara s-a încheiat cu scorul 25 – 23, Asoltanei fiind principalul marcator al gazdelor, cu 7 reușite.

În ciuda acestei victorii, echipa din Buzău rămâne pe locul 13, penultimul în clasament. Etapa viitoare, echipa lui Eliodor Voica se va deplasa la Suceava, unde va întâlni formația de pe locul 12, CSU, una dintre contracandidatele în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>