Menu

EVENIMENT DE AMPLOARE

Eveniment sportiv de amploare găzduit în acest weekend de municipiul Buzău. Este vorba despre Campionatul naţional de tenis de masă pe echipe, dedicat juniorilor II, care va avea loc în Sala sporturilor. Evenimentul va avea la start peste 200 de competitori de la cele mai importante cluburi de tenis de masă din țară.

În perioada 8-10 februarie, Buzăul va fi gazda Campionatului Naţional de Tenis de Masă pe echipe, dedicat juniorilor II, competiție care face parte din calendarul oficial pe anul 2019 al Federației Române de Tenis de Masă. La competiţia care se desfășoară în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” participă peste 200 de juniori de la cele mai importante cluburi sportive din  țară.

Campionatul naţional de tenis de masă pe echipe, dedicat juniorilor II – fete și băieți – începe vineri, cu meciurile din grupele de calificare pe tabloul principal și se va încheia duminică după-amiază, cu finalele și festivitatea de premiere.

Tot la Buzău, în perioada 19 – 22 februarie, va avea loc Campionatul Național de Tenis de Masă pe echipe la seniori, competiție la care vor lua startul cei mai buni tenismeni români.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>