Menu

Social
PRIMELE OFERTE PE LITORAL

vlcsnap-2015-03-02-17h17m31s189    Hotelierii de la malul Marii Negre par mai hotarati ca oricand sa dea lovitura de Paste si de 1 mai. Ii ajuta si noua taxa pe valoarea adaugata redusa pana la 9% la pachetele all inclusive, care ar trebui sa aduca dupa sine si tarife mai mici. Cel putin teoretic. In realitate tarifele nu se modifica aproape deloc. Raman aceleasi iar turistii vor beneficia de mai multe servicii incluse, fara sa mai scoata alti bani din buzunar.

Ofertele sunt nenumarate iar preturile difera de la o unitate la alta. La cele multe stele si pretentiile sunt pe masura. Daca va asteptati ca preturile sa fie mai mici ca anul trecut ei bine trebuie sa stiti ca acest lucru nu se va intampla. Pachetele ptr sezonul estival s-au vandut demult, inainte ca tva sa scada, asa ca nu se poate umbla la preturi. Iar in realitate hotelierii nici nu prea vor sa faca asta. Promit insa pachete mult mai atractive, mai ales cand vine vorba de all inclusiv. Ceea ce insa din pacate nu prea se cauta nici de Paste si nici de 1 mai.

Hotelierii sunt destul de optimisti si chiar daca de Paste, litoralul nu reprezinta tocmai destinatia ideala, de 1 mai lucrurile vor sta cu totul altfel. Zeci de mii de turisti sunt asteptati in aceea perioada in statiunile de la malul marii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>