Menu

DEPRESIA L-A ÎMPINS SPRE MOARTE

Un bărbat de 50 de ani, din Buzău, fost ofiţer al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Fostul polițișt s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei părinţilor săi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. 

Buzoianul a fost găsit, marţi seară, spânzurat în apropierea unei anexe din casa pe care părinţii săi o deţineau pe o stradă din municipiu, unde bărbatul locuia în ultima vreme. Victima, fost subofiţer în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Buzău, se pensionase în urmă cu mai bine de un an. Vecinii spun că, după ce a ieșit la pensie, bărbatul intrase în depresie. Anul trecut, fostul om al legii a divorțat de soție, iar mare parte din timp și-l petrecea în sălile de jocuri.

Poliţiştii criminaliști au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă şi desfăşoară cercetări pentru a afla cauzele care au dus la gestul bărbatului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>