Menu

TEST REUȘIT PENTRU BALCANIADĂ

Noi performanțe pentru lidera absolută a sprintului românesc, Marina Baboi. În cadrul Campionatului Național de Seniori și Tineret la atletism, buzoianca şi-a păstrat titlurile naţionale cucerite anul trecut, la proba de 60 de metri plat. Sportiva din Buzău va participa, weekendul viitor, la Balcaniada de seniori de la Istanbul.

Înainte de Campionatele balcanice de seniori, de la Istanbul, și de europenele de seniori, de la Glasgow, lidera sprintului românesc indoor, Marina Baboi, legitimată la SCM Gloria Buzău, a participat, miercuri, la cea mai puternică întrecere atletică internă din acest sezon, Campionatul Național de Seniori și Tineret. Sprintera din Buzău și-a păstrat în palmares titlurile naţionale obținute în 2018 și a câștigat proba de 60 de metri plat, atât la senioare, cât  și la tineret.

Pe 16 februarie, buzoianca va participa la Balcaniada de seniori de la Istanbul, iar, între 1 și 3 martie, la Europenele de seniori de la Glasgow.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>