Menu

ACCIDENT CU 2 MORŢI ŞI 7 RĂNIŢI

A fost activat planul roșu de intervenție astăzi la nivelul județului Suceava. Două persoane au murit și alte 7 au fost rănite, în urma unui accident care s-a produs la primele ore ale dimineții, pe DN2 E. Un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit violent, cel mai probabil din cauza neatenției la volan.

Impactul violent dintre cele autovehicule a avut loc pe DN2 E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, județul Suceava.  Când au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit două persoane decedate și alte 7 rănite. În microbuz se aflau 8 pasageri care mergeau în Italia. În urma impactului camioneta a fost scoasă de pe carosabil și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, iar mare parte din bagajele din microbuz s-au împrăștiat pe șosea.

La fața locului  au intervenit un modul SMURD de la Detașamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanţă SMURD și 6 echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță. Cei 7 răniți, din care 2 în stare gravă, au primit ajutor medical la locul accidentului, iar ulterior au fost transportaţi la spital.

Traficul rutier a fost blocat în zonă până când oamenii legii au terminat de efectuat cercetările la locul accidentului. Polițiștii urmează să stabilească exact cauzele care au dus la producerea tragicului eveniment.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>