Menu

 “CÂINII“ PRIND VITEZĂ

Dinamo prinde viteză pe finalul sezonului regulat. A câştigat cu 1-0 în deplasarea cu Sepsi şi mai are 5 puncte de recuperat cu 3 etape înainte de final.

Dinamo este de neoprit în 2019. A reușit să câștige pe terenul lui Sepsi și a făcut un pas important spre îndeplinirea obiectivului. Golgheterul gazdelor, Tandia, a avut prima ocazie importantă a meciului. Răspunsul câinilor a venit prin Ricardo Grigore, dar Niczuly a fost la post. Obligaţi să câştige pentru a continua să spere la calificarea în play-off, jucătorii lui Rednic au spart gheaţa în repriza a doua – Zenke a fost faultat în careu de Jovanovic, iar Nistor a înscris fără emoţii de la punctul cu var. Sepsi a ieşit imediat la atac, dar Sato şi Tandia au fost lipsiţi de şansă lovind bara. Dinamo a rezistat și a câștigat la limită cu 1-0 și are 6 puncte din 6 posibile în acest an.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>