Menu

VICTORIE IMPRESIONANTĂ

Handbal Club Buzău a reușit a doua victorie consecutivă în Liga Națională de handbal masculin. După succesul de săptămâna trecută în fața Timișoarei, formația buzoiană a câștigat, în deplasare, împotriva grupării CSU Suceava, contracandidată a echipei buzoiene în lupta pentru evitarea retrogradării. Buzoienii au părăsit penultimul loc din clasament.

Cu francezul Diaw la timonă, formația buzoiană a început dezinvolt meciul, iar după primele 11 minute de joc, conducea cu scorul de 5-3. Trupa suceveană a egalat la 6-6, Erhan a marcat apoi din poartă în poartă și gazdele au intrat la pauză în avantaj, scor 13-12. Cele două formații au mers umăr la umăr în repriza secundă până în minutul 53, când tabela indică egalitate, scor 21-21. Echilibrul s-a rupt în ultimele șapte minute, când, pe fondul lipsei de viziune din atacurilor sucevene, a greșelilor de pasare și a câtorva parade ale portarului Bobeică, buzoienii s-au desprins decisiv cu golul de 21-24 marcat de Robert Burlacu. Gazdele au punctat de două ori pe final, tardiv însă pentru a mai schimbă destinația celor trei puncte.  S-a terminat 23-24, iar nou-promovata condusă de Eliodor Voica se află la a doua victorie consecutivă în Liga Zimbrilor.  În urma acestui succes, HC Buzău a urcat pe locul 12, cu 12 puncte, la egalitate cu CSM Bacău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>