Menu

PROTEST CU BANDEROLE

Avocaţii din Buzău şi din alte 14 judeţe protestează nemulţumiţi de nivelul şi modalitatea de stabilire a onorariilor din oficiu. De mâine, aceștia vor purta banderole albe pe braţ. Avocații avertizează că vor organiza astfel de acţiuni până la soluţionarea revendicărilor.

Zeci de avocații din Baroul Buzău vor protesta, de mâine, nemulțumiți de refuzul Guvernullui de a aproba majorarea onorariilor avocaţilor din oficiu. Ei vor purta banderole albe pe braţ şi amenință că vor trece şi la alte acţiuni de protest până la soluţionarea revendicărilor. În primul rând, avocaţii solicită un nou Protocol cu Ministerul Justiţiei, în condiţiile în care, în momentul de faţă, este în vigoare un Protocol din 2015 conform căruia onorariile pornesc de la 130 de lei brut.

Și alte barouri din țară care au anunțat proteste începând de astăzi, până la soluționarea disfunctionalităților din sistemul de asistență juridică.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>