Menu

MUȘCAT DE MISTREȚ

Un tânăr din Vaslui a ajuns aseară la spital, după ce a fost atacat de un mistreț. El s-a ales cu o rană serioasă la un picior și va rămâne internat câteva zile, sub supraveghere medicală.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost atacat de animalul sălbatic în timp ce traversa o pădure, în drumul sau spre casă, în localitatea Poiana. A ales o variantă mai scurtă, ce s-a dovedit însă neinspirată, pentru că imediat cum a intrat în pădure a fost atacat de un mistreț care i-a provocat o rană serioasă la piciorul drept. Norocul tânărului a fost că animalul umbla singur și nu era însoțit de alți porci. Omul s-a trezit cu mistrețul peste el, și nici nu a reușit să-și dea seama ce se întâmplă. A ajuns la spital cu mușcături în zona picioarelor. Starea lui este bună, dar va necesita câteva zile bune de internare, pentru că pot apărea complicații. Medicii îl țin sub supraveghere și îi administrează tratament specific.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>