Menu

DEMISIE SURPRINZĂTOARE

Dumitru Muși și-a reziliat contractul cu SCM Gloria Buzău, ocupanta locului 9 în Liga Națională de handbal feminin! Experimentatul tehnician a invocat motive personale în luarea acestei decizii, însă relația acestuia cu o parte dintre jucătoare devenise tot mai tensionată în ultima perioadă. Echipa va fi pregătită de Romeo Ilie și Radu Bogdan.

Instalat la începutul sezonului pe banca tehnică a SCM Gloria Buzău, Dumitru Muși și-a reziliat, în această săptămână, înțelegerea cu formația nou-promovată în Liga Florilor. Tehnicianul spune că s-a despărțit de Gloria pe cale amiabilă, dar surse din jurul grupării buzoiene spun că, în ultima vreme, relația acestuia cu o parte dintre jucătoare devenise tot mai tensionată, motiv pentru care conducerea clubului buzoian a decis să renunțe la serviciile sale. Dumitru Muși lasă formația din Buzău pe locul 9, cu cinci victorii în 13 etape. În perioada următoare, SCM Gloria Buzău va fi pregătită de Romeo Ilie și Radu Bogdan.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>