Menu

HULIGANI DE MICI

Imagini șocante pe o stradă din Brăila! Doi copii, care nu par a fi mai mari de 10 ani, sunt surprinși în timp ce lovesc cu picioarele un bărbat. Imaginile au ajuns și la polițiști, care s-au autosesizat și fac cercetări pentru identificarea atât a micilor agresori, cât și a victimei.

Cei doi minori, cu vârste în jur de 10 ani, au fost surprinși  ieri dimineață pe o stradă din Brăila în timp ce îl loveau cu pumnii și picioarele pe un bărbat.

Pe imagini se observă cum adultul este prins într-un colț, în fața unei case, iar cei doi băieți încep să îl lovească pe acesta luându-și avânt.

Micii agresori observă că sunt filmați, însă acest lucru nu îi intimidează, ci continuă să-l bată pe bărbat. În plus, spre final, unul dintre copii se întoarce spre camera de filmat și își aprinde o ţigară, sfidător. În cauză, polițiștii brăileni s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cazul bărbatului lovit de cei doi minori. Aceștia fac cercetări atât pentru identificarea agresorilor, cât și a victimei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>