Menu

EXPLOZIE ÎN CĂMIN DE NEFAMILIȘTI

Aproape 30 de persoane au fost evacuate ieri după-amiază dintr-un  cămin de nefamiliști din Iași, în urma unei explozii urmate de un incendiu.  Proprietarul garsonierei unde s-a produs deflagrația, un bătrân de 79 de ani, s-a ales cu arsuri minore și  a fost dus la spital.

Deflagrația, urmată de un incendiu, s-a produs la etajul trei al unui cămin de nefamiliști din cartierul ieșean Nicolina, în care locuia un bărbat în vârstă de 79 de ani. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție, o autospecială transport apă și  o autoscară. De asemenea, la locul incidentului s-au deplast și o autospecială de terapie mobilă și una de transport victime multiple, dar și o ambulanță SAJ.

Proprietarul garsonierei în care s-a produs explozia a fost găsit în stare de șoc și cu câteva arsuri minore, la nivelul feței, și a fost transportat la spital. Alte 28 de persoane au fost evacuate din cauza fumului. Totul a pornit, se pare, de la o butelie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>