Menu

MAMĂ ȘI FIU, ARȘI DE VII

 

O femeie și fiul ei din județul Vaslui au sfârșit tragic! Cei doi au fost găsit carbonizați în propria locuință, după ce un incendiu violent s-a produs în această dimineață. Cel mai probabil cauza producerii tragediei a fost o lumânare uitată aprinsă.

Tragedia s-a produs în această dimineață în satul Popeni, comuna Zorleni, la o casă în care locuiau o femeie de 64 de ani și fiul acesteia de 31 de ani. Pompierii bârlădeni au fost solicitați să intervină în jurul orei 5.30, iar când au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau violent. De asemenea, la locul tragediei a ajuns și Ambulanța, însă, cele două victime surprinse de foc în interiorul imobilului nu au mai putut fi salvate, cei doi fiind găsiți carbonizați.

Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii incendiului. Vecinii spun că cei doi locuiau împreună și duceau o viaţă în sărăcie. Nu aveau curent electric și una din ipoteze ar fi că o lumânare a fost uitată aprinsă și astfel casa a luat foc.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>