Menu

CENTRU PRELUAT

Centrul de zi “Piticii” a fost transferat din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău în cea a Consiliului Local Municipal Rm. Sărat. Centrul, care acordă asistență gratuită în timpul zilei copiilor care provin din familii aflate în dificultate, va funcționa de acum încolo în subordinea Direcției de Asistență Socială Rm. Sărat.

Centrul de zi Piticii din Rm. Sărat a fost preluat din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău în cea a Direcției de Asistență Socială Rm. Sărat. Rolul principal al centrului este de a oferi asistență gratuită în timpul zilei copiilor care provin din familii aflate în dificultate, dând astfel posibilitatea părinților de a-și găsi un loc de muncă și de a putea oferi condiții materiale adecvate creșterii minorilor.

Scopul principal al centrului de zi Piticii din Rm. Sărat este de a menține copilul în familie, evitându-se intrarea în sistemul de protecție din cauze socio-economice.
Centrul de Zi Piticii asigură copiilor îngrijire, programe educative și consiliere pe timpul zilei, urmând ca seara micuții să se întoarcă acasă, evitându-se ruptura cu familia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>