Menu

ATENȚIE LA TENCUIALĂ!

Mare atenție la tencuiala care s-ar putea desprinde de pe clădirile vechi atunci când circulați pe stradă! Este avertismentul Poliției Locale din Rm. Sărat care face un apel către proprietarii de clădiri: cei care se confruntă cu căderi de tencuială de pe fațada blocurilor trebuie să anunțe imediat instituția pentru eliminarea pericolului. Cetățenii împreună cu asociațiile de proprietari au obligația să se ocupe de consolidarea imobilelor, a balcoanelor și repararea fațadelor, pentru a nu pune în pericol viața oamenilor și pentru a evita producerea unor pagube materiale.

Și în această iarnă, Poliția Locală Rm. Sărat a primit numeroase solicitări pentru îndepărtarea ţurțurilor de pe clădiri sau a tencuielilor, în pericol de cădere. Potrivit legii, proprietarii clădirilor împreună cu asociațiile de locatari au obligaţia îndepărtării ţurţurilor de gheaţă formaţi la nivelul acoperişului imobilului. În cazul blocurilor și a clădirilor înalte polițiștii locali râmniceni au solicitat sprijinul pompierilor.

Reprezentantii Poliției Locale le solicită proprietarilor care se confruntă cu căderi de tencuială de pe fațada blocurilor să anunțe imediat instituția pentru eliminarea pericolului.

Pentru a evita accidentele provocate de căderile de tencuială, singura soluţie este expertizarea faţadei clădirii şi, în caz de nevoie, renovarea ei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>