Menu

TEST REUȘIT

Încă un test reușit pentru jucătorii de la SCM Gloria Buzău. Liderii seriei întâi din liga a 3-a, buzoienii au fost egalii Petrolului Ploiești într-un meci disputat în weekend, la Strejnic. Pentru SCM Gloria Buzău a înscris Răzvan Catană.

Lidera seriei întâi din liga a 3-a, SCM Gloria Buzău, a susținut în weekend penultima repetiţie înaintea debutului oficial din 2019, adversară fiindu-i Petrolul Ploiești. Disputat la Strejnic, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, golurile fiind marcate de către Laurenţiu Marinescu, pentru ploieșteni și de Răzvan Catană, pentru buzoieni. Jocul de la Strejnic s-a dovedit a fi unul cât se poate de solicitant pentru petrolişti, buzoienii oferind o replică solidă. Pe finalul partidei, pe fondul schimbărilor efectuate în ambele tabere, jocul a mai scăzut în intensitate şi nici ocaziile clare de gol nu şi-au mai făcut apariţia. Până la reluarea Ligii 3, SCM Gloria Buzău va mai disputa o partidă de verificare, sâmbătă, 23 februarie, în compania echipei FCSB 2, la baza sportivă de la Berceni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>