Menu

MAI APROAPE DE TINERI

Polițiștii locali din Rm. Sărat vor să îi știe pe tineri în siguranță. Acesta este și motivul pentru care, în acest an, și-au propus mai multe întâlniri cu elevii, dar și acțiuni prin care adolescenții să se simtă în siguranță, atât în școli, cât și în afara acestora.

Polițiștii locali din Rm. Sărat vor să fie tot mai aproape de tineri. Este și motivul pentru care în acest an și-au propus să organizeze întâlniri mai dese cu elevii, demersul lor urmărind prevenirea situațiilor de victimizare a minorilor. De altfel, siguranța elevilor în unitățile de învățământ și în preajma acestora este una dintre prioritățile Poliției Locale din Rm. Sărat, alături de asigurarea ordinii și liniștii publice și monitorizarea circulației rutiere. În permanență, împreună cu Poliția Municipală și Jandarmeria, polițistii locali derulează acțiuni ce au scop creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea delincvenței juvenile în școli și în vecinătatea acestora.

Și pe parcursul anilor trecuți, polițiștii locali din Rm. Sărat au desfăşurat acțiuni preventive în scopul informării elevilor despre prevenirea accidentelor rutiere și a violenţei în şcoli.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>