Menu

ÎN AȘTEPTAREA BUGETULUI LOCAL

Toți primarii din țară așteaptă aprobarea bugetelor locale pentru a şti exact fondurile pe care se pot baza în acest an. Și primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, este direct interesat de bugetul anului 2019, pentru a putea demara investițiile propuse.

Deși bugetul de stat pentru acest an este aspru criticat în mediile politice, primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, este încrezător în privința sumelor pe care orașul le va avea la dispoziţie în acest an. Șeful administrației locale își dorește un buget similar celui de anul trecut, astfel încât să nu apară sincope în buna funcționare a municipiului:

Primarul Râmnicului speră ca bugetul local să permită cofinanțarea tuturor proiectelor de dezvoltare propuse pentru anul în curs. Reabilitarea Colegiului Național „Alexandru Vlahuță”, modernizarea Școlii Gimnaziale “Dr. Ilie Pavel” și iluminatul public cu led-uri sunt doar câteva dintre investițiile de anvergură care vor demara pe parcursul acestui an. De asemenea, Sorin Cîrjan solicită seriozitate în toate instituțiile subordonate Primăriei.

Noua lege a bugetului votată de Parlament așteaptă promulgarea președintelui Iohannis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>