Menu

MECI GREU

Meci extrem de greu pentru SCM Gloria Buzău în optimile Cupei României la handbal feminin. Buzoiencele antrenate de Romeo Ilie vor întâlni, în deplasare, o altă formație din prima ligă feminină, Handbal Club Zalău. Gloria Buzău s-a calificat în optimile Cupei după ce a reuşit o victorie în deplasare pe terenul unei alte grupări din prima ligă, CSM Slatina.

Ieri, la sediul Federației Române de Handbal, au fost stabilite meciurile din faza optimilor de finală a Cupei României la handbal feminin. Astfel, SCM Gloria Buzău se va duela în această fază cu o altă formaţie din Liga Naţională, Handbal Club Zalău, partida urmând a se disputa pe data de 17 martie, la Zalău. Acesta este și singurul joc din această fază în care se înfruntă două grupări din prima ligă, în celelalte şapte jocuri, formaţiile din Liga Naţională rămase în competiţie  urmând să evolueze în deplasare pe terenul unor echipe din Divizia A. Gloria Buzău s-a calificat în optimile Cupei după ce, în „16”-imile competiţiei, a reuşit o victorie în deplasare pe terenul altei grupări din prima ligă. În jocul de la CSM Slatina, SCM Gloria Buzău s-a impus cu 33 – 32, după ce la pauză, gazdele conduceau cu 16 – 15. De cealaltă parte, Handbal Club Zalău s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei României, după ce săptămâna trecută a reuşit o victorie la patru goluri diferenţă, scor 36 -32 în deplasarea de la Ştiinţa Bacău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>