Menu

DRUMURI ASFALTATE

Mai multe drumuri județene și comunale din zona de nord a județului Buzău, care nu au văzut niciodată asfalt, vor fi modernizate în acest an! Cele mai multe dintre aceste șosele au importanță turistică și vor fi asfaltate din fondurile proprii ale județului.

Mai multe drumuri județene și comunale din zona de deal și de munte a județului Buzău, majoritatea de pământ, vor fi asfaltate în acest an. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Consiliului Județean Buzău, odată cu semnarea contractului de proiectare și reabilitare a drumui județean care leagă șoseaua europeană 85 de județul Brăila. Este vorba despre Drumul Județean 203K, Vadu Pașii – Robeasca, tronson lung de 37 de kilometri care va fi modernizat cu bani europeni.

Un drum județean important, care va fi reabilitat în acest an din fondurile proprii ale județului, este cel care leagă localitatea Cislău de județul Prahova. Tot în acest an, vor mai avea loc lucrări de asfaltare pe drumul care leagă comunele Cozieni și Brăiești, dar și în interiorul comunei Florica. O veste bună primesc și locuitorii din comunele Bisoca și Vintilă Vodă.

Începând de luna viitoare, se vor relua și lucrările de reabilitare a drumului județean 203 K, pe tronsonul dintre Mărăcineni și Vintilă Vodă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>