Menu

REDUCERI LA PLATA IMPOZITELOR

Mulți râmnicenii se grăbesc să-și achite integral taxele și impozitele locale pe acest an. Cei care își plătesc dările până pe 31 martie 2019 beneficiază de o reducere de 10 la sută.

Și în acest an, râmnicenii care se prezintă până pe 31 martie la Serviciul Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei, pentru a-și achita integral dările către bugetul local, beneficiază de o bonificație de 10%. Reducerea este valabilă pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădire, pe teren şi a impozitului asupra mijloacelor de transport, datorate pe întregul an. Bonificaţia se acordă contribuabililor care în momentul plăţii impozitelor nu figurează cu obligaţii restante către bugetul local.

De asemenea, și în acest an râmnicenii au obligaţia de a declara în termen de 30 de zile orice modificare ce privește situaţia lor fiscală. Termenele de plată pentru impozitele și taxele locale este 31 martie, respectiv 30 septembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>