Menu

VICTORIE LEJERĂ

Victorie lejeră ieri pentru Handbal Club Buzău în meciul disputat în deplasare cu Universitatea Cluj în cadrul Ligii Naționale masculine. Buzoienii s-au impus cu scorul de 31-25, la capătul unei partide pe care au controlat-o de la un capăt la altul. În urma acestui succes, Handbal Club Buzău a acumulat 15 puncte și ocupă locul 11 în clasament.

Partida susţinută ieri, 20 februarie, de jucătorii de la Handbal Club Buzău la Cluj, în cadrul etapei a 19-a din Liga Națională masculină de handbal, a fost o simplă formalitate. Pe ultima poziție a clasamentului și cu înfrângeri pe linie înainte de meciul cu Handbal Club Buzău 2012, gazdele de la Universitatea Cluj nu au reușit să țină pasul cu elevii lui Eliodor Voica și Bogdan Constantin. Superiori la toate capitolele, buzoienii au marcat la foc automat prin Stroe, Grasu, Diaw, Burlacu, Mironescu, Asoltanei, Simicu, Scarlat și Anton, reușind să câștige extrem de clar cu scorul de 31-25. Astfel, trupa buzoiană ajunge la 15 puncte, după 5 victorii, cu care ocupă locul 11 în clasamentul Ligii Naționale masculine. Etapa viitoare, Handbal Club Buzău 2012 va juca pe teren propriu cu CSM Bacău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>