Menu

ACCIDENT CU DOI RĂNIȚI

Grav accident astăzi în satul Focșănei, comuna Vadu Pașii, la intersecția Drumului Județean 203K cu un drum comunal. Două persoane au fost grav rănite după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp electric. Una dintre cele două persoane rămase încarcerate în mașină a avut nevoie de resuscitare. Se pare că șoferul ar fi condus cu viteză deoarece ar fi fost urmărit de Poliție, după ce a forțat un filtru de control.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, în localitatea Focșănei, comuna Vadu Pașii, la intersecția Drumului Județean 203k și un drum comunal. Autovehiculul condus de un tânăr de 28 de ani, în care se mai afla un pasager de 51 de ani, s-a răsturnat de mai multe ori, a rupt un podeț, a dărâmat un stâlp de electricitate și s-a oprit într-un gard.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, ambulanță și pompieri. Una dintre cele două persoane rămase încarcerate în mașina răsturnată a avut nevoie de resuscitare.

Surse din rândul anchetatorilor spun că șoferul mașinii ar fi forțat un filtru de poliție. În graba de a scăpa de oamenii legii, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

Cele două victime se află în stare gravă la Spitalul Județean Buzău. Polițistii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>