Menu

DEPUTAT, ACCIDENT PE ZEBRA

Președintele ALDE Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a fost implicat într-un accident rutier, în Buzău. Acesta nu ar fi acordat prioritate la o trecere trecere de pietoni și a lovit o tânără de 27 de ani. Femeia a fost transportată la spital cu numeroase răni. 

Incidentul a avut loc chiar lângă sediul ALDE de pe bulevardul Unirii din Buzău și a fost raportat autorităților de către un polițist local, care a văzut întreaga scenă. Victima şi câţiva martori susţin că deputatul Adrian Mocanu, aflat la volanul unei mașini de teren, a forțat culoarea roșie a semaforului și a lovit o femeie care traversa regulamentar. Mocanu, dimpotrivă, afirmă că tânăra traversa neregulamentar. Liderul ALDE Buzău a fost testat și nu consumase băuturi alcoolice.

Potrivit autorităților, după accident, deputatul Adrian Mocanu a transportat personal femeia la spital, fără a mai aștepta venirea ambulanței și a echipajelor de poliție. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău au constatat că are mai multe răni și contuzie toraco-abdominală. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele deputatului Adrian Mocanu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>