Menu

VICTORIE GREA

O nouă victorie pentru jucătoarele de la SCM Gloria Buzău în liga națională feminină. Într-un meci disputat ieri seară în Sala Sporturilor din Buzău, elevele lui Romeo Ilie au reușit să se impună în fața formației CSU Cluj cu scorul de 27-25, la capătul unui meci foarte echilibrat.

După calificarea în „optimile” cupei, handbalistele Gloriei Buzău au reînnodat șirul victoriilor și în campionat. În etapa a 17-a din Liga Florilor, handbalistele buzoiene s-au impus, pe teren propriu, în fața formației CSU Cluj, cu scorul de 27-25. Meciul a debutat cu emoții pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, care în prima repriză au fost conduse de 3 ori de către adversarele de la CSU Cluj. Cu toate acestea, buzoiencele au revenit și au intrat la pauză cu un gol avantaj. A doua repriză a început tot sub semnul echilibrului și s-a menținut astfel până la fluierul final. Emoțiile au cuprins din nou Sala Sporturilor din Buzău când CSU Cluj a marcat de trei ori consecutiv și în minutul 52 a preluat conducerea. Handbalistele Gloriei au revenit însă în forță, susținute de publicul numeros, și au pus capăt dificilei partide cu o victorie. În următorul meci, SCM Gloria Buzău va întâlni, în deplasare, formația CSM Slatina.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>