Menu

SUSPECTUL DE CRIMĂ, DROGAT

Momente cumplite pentru rudele tinerei care a murit în incendiul de sâmbătă dimineață din Buzău. Oamenii au dat nas în nas cu criminalul Valentinei, în curtea Serviciului de Medicină Legală, unde acesta a fost adus pentru a fi pus în fața noilor probe apărute în anchetă. Testele toxicologice rapide au arătat că ucigașul consumase băuturi alcoolice și droguri înainte de a săvârși oribila faptă. Sfâșiate de durere, rudele Valentinei cer pedeapsă maximă pentru autorul crimei!

Procurorii buzoieni strâng probe pentru a contura scenariul complet al crimei din spatele incendiului de sâmbătă dimineaţa, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău. Cele mai recente indicii arată că tâ­nărul Cosmin Dan era sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor, atunci când a provocat incendiul din apartamentul Valentinei.

Testele toxicologice rapide au oferit anchetatorilor primele lămuriri. Analizele de sânge prelevate în primele ore de la săvârșirea crimei vor fi relevante în privința tipului de droguri consumate de agresor.

Ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău este în curs. Deocamdată, spun anchetatorii, sunt insuficiente probe pentru a dovedi o eventuală complicitate din partea prietenilor tânărului acuzat deja de omor calificat.

Trupul neînsuflețit al Valentinei a fost ridicat de familie de la Morga SML și depus la capela Bisericii „Sf. Gheorghe” din Buzău. Sfâșiate de durere, rudele victimei nu mai vor altceva decât ca legea să-l pedepsească aspru pe cel care a comis crima.

Valentina Nica și călăul ei, Cosmin, au fost colegi de clasă la Colegiul Economic din Buzău, pe care l-au absolvit în urmă cu trei ani. Prietenia lor durează de pe băncile școlii și la începutul relației, nimic nu părea să anunțe acest deznodământ. Unchiul victimei spune că nu știa mai nimic despre fostul iubit al fetei.

Cosmin Dan a fost plasat du­minică în arest pentru 30 de zile, după ce și-a recunoscut fapta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>