Menu

ACCIDENT DUPĂ O URMĂRIRE

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere confirmă că mașina implicată acum o săptămână într-un accident mortal la Vadu Pașii, avea viteză foarte mare deoarece era urmărită de un echipaj de poliție. Șoferul autoturismului avea ITP-ul expirat și a refuzat să oprească la un filtru al Poliției, demarând într-o cursă nebună. Ulterior, el a lovit un cap de pod după care s-a răsturnat. Ambii pasageri ai mașinii au murit, în urma rănilor grave suferite.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere confirmă că mașina implicată în accidentul mortal la Vadu Pașii, de joia trecută, avea viteză foarte mare deoarece era urmărită de un echipaj de poliție. Accidentul s-a produs în localitatea Focșănei, comuna Vadu Pașii, la intersecția Drumului Județean 203K și un drum comunal. Autovehiculul condus de un tânăr de 28 de ani, din Buzău,  în care se mai afla un pasager de 52 de ani, din Vadu Pașii, s-a răsturnat de mai multe ori, a rupt un podeț și s-a oprit într-un gard. La fața locului au ajuns echipaje de poliție, ambulanță și pompieri.

Șoferul mașinii conducea cu mare viteză deoarece forțase un filtru de poliție. În graba de a scăpa de oamenii legii, șoferul ar pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Reprezentanții Poliției Rutiere aflați la locul accidentului nu au dorit să confirme urmărirea, însă imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din comună arată că mașina Audi în care se aflau cele două persoane era urmărită de un echipaj de poliție.

Cele două victime au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Buzău, fiind transferați apoi la un spital din Capitală, unde au decedat în următoarele zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>