Menu

VICTORIE MARE

Victorie importantă obținută, ieri, pe teren propriu, de Handbal Club Buzău în liga națională de handbal masculin. Jucătorii conduși de Eliodor Voica s-au impus cu scorul de 27-23 în fața formației CSM Băcău, rezultat care mai atenuează grijile retrogradării.

Handbal Club Buzău a învins, ieri, pe CSM Bacău în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga Zimbrilor, la capătul a 60 de minute presărate cu mult suspans și răsturnări de scor. Deși se contura un succes clar, după ce buzoienii au condus în prima parte a meciului, la pauză tabela indică o diferență de numai două goluri în favoarea gazdelor: 14-12. Oaspeții au ieșit mult mai deciși de la cabine și au reușit o perioadă de joc excelentă în care au întors scorul de la 13-15 la 18-15, timp în care buzoienii  nu au mai găsit drumul spre gol. Totuși, Handbal Club Buzău a întors tabela spectaculos la 19-19 în minutul 47 și s-a distanțat la 23-20. În final buzoienii au făcut spectacol, iar partida s-a încheiat cu scorul 27-23 în favoarea lor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>