Menu

DEMISIE SURPRIZĂ

Demisie surpriză, astăzi, din Consiliului Județean Buzău. Consilierul PNL Raul Florescu a anunțat că renunță la funcția de consilier județean și că intenționează să se alăture unui alt proiect politic. Politicianul din Rm. Sărat nu a dezvăluit partidul în care se va înscrie, dar a mărturisit că va candida pentru un nou mandat de consilier județean, la alegerile locale din 2020.

Consilierul PNL Raul Florescu a surprins astăzi plenul Consiliului Județean Buzău. La finalul ședinței, politicianul din Rm. Sărat a anunțat că își dă demisia din funcția de consilier județean.

Raul Florescu a fost unul dintre cei mai vocali consilieri județeni liberali. El spune că, deși va pleca din PNL, nu va renunța la politică.

Raul Florescu spune că locul său nu mai era în PNL, partid despre care spune că, de 2 ani, mimează Opoziția în județul Buzău.

Politicianul din Rm. Sărat nu a dezvăluit în ce formațiune politică se va înscrie, urmând ca zilele viitoare să facă un anunț în acest sens în cadrul unei conferințe de presă. Organizația Județeană a PNL Buzău urmează să propună pentru ședința viitoare un nou consilier județean, din cei aflați pe lista supleanților.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>