Menu

RĂSFĂŢATE CU MĂRŢIŞOARE

Sute de doamne și domnișoare din Rm. Sărat au fost răsfățate astăzi, de 1 martie, cu mărţișoare! Multe dintre ele au fost oprite pe stradă de membrii Partidului Social Democrat, care le-au oferit câte un mic simbol al primăverii. Gestul bărbaților a reușit să le surprindă pe reprezentantele sexului frumos. Și primarul Sorin Cîrjan împreună cu senatoarea PSD, Liliana Sbîrnea, au dăruit astăzi mărtișoare femeilor care lucrează în secțiile de confecții din oraș.

Social-democrații din Rm. Sărat au făcut astăzi o surpriză frumoasă doamnelor și domnișoarelor. Consilierii PSD însoțiți de viceprimarul Ștefan Torcărescu au oferit celor pe care le-au întâlnit în centrul orașului frumoase mărţișoare.

Și primarul Sorin Cîrjan împreună cu senatorul PSD Liliana Sbîrnea au dăruit astăzi mărţişoare și un strop de bucurie doamnelor și domnișoarelor care lucrează în fabricile de confecții din oraș. Social-democrații din Rm. Sărat și-au făcut un obicei din a oferi mărţişoare doamnelor și domnișoarelor în întâia zi a primăverii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>